PROGRAM & ACTIVITY

Ditt konvent blir vad du gör det till

På ConFusion kommer vi att erbjuda något för de allra flesta, oavsett vilken hobby du har eller vad för fandom du är insnöad på just nu. Vi har aktivitetsrum, karaoke, scenshower, en massa spel och givetvis föreläsningar och paneler.

KONVENTSKARTA

Aktivitetsrum

Antagligen konventets mysigaste rum. Här är det lekar, tävlingar och skaffa nya vänner som gäller. I Aktivitetsrummet finns det alltid något att göra.

Brädspelsbar

På Bryggan hittar du konventets spelbar med alla möjliga sorters brädspel, oavsett om du vill ha ett snabbt eller komplext spel att köra med nya eller gamla vänner.

Cosplayverkstad

Har du en cosplay du vill jobba på? Behöver du akut laga något som har gått sönder? Cosplayverkstaden är öppen för alla våra besökare som vill kunna jobba på sina cosplays ostört en stund.

Föreläsningar & Paneler

I Studion kan du komma och lyssna på eller delta i föreläsningar, workshops och paneler som anordnas av andra besökare och gäster.

Föreningstorg

Träffa föreningar och organisationer, och lär dig mer om deras verksamhet. Föreningstorget är öppet för alla besökare.

KARAOKE

Från kl. 19.00 på fredag och lördag hålls det karaoke i S1. Bjud på dig själv med lite sång (och kanske ett par schyssta moves). Kom ihåg – sjung hellre än bra.

Meetups

Ett meetup är ett tillfälle på konventet då en grupp med samma inntresse träffas och lär känna varandra. Det kan vara för ett spel, en film eller anime.

TV-spel

Vad vore ett konvent utan TV-spel? Inte mycket säger vi. Här finns det flera konsoler att spela vid, antingen själv eller med kompisar.

Jag vill arrangera på confusion!

Har du en föreläsning om cosplay? Vill du hålla i ett meet-up? Anordna en workshop? Eller har du en annan aktivitet för våra besökare?

Vi välkomnar besökare och föreningar som vill arrangera aktiviteter på ConFusion att kontakta oss. För anmälan och kontaktinfo, se nedan.

Allmäna frågor kring konventets aktiviteter?

Kontakta ConFusion

Vill din förening arrangera på konventet?

Kontakta Externa Arrangemang

Våra samarbetspartners

ConFusion 2022

Världskulturmuseet

Södra Vägen 54

412 54 Göteborg

Hikari-Kai

Arena 29

Djurgårdsgatan 29

414 62 Göteborg

Följ oss