6-8 oKT, världskulturmuseet

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

THE QUEST IS ON!

Gör dig redo för att återvända till Göteborg. Till ConFusion, där spel och anime vävs samman. Kliv in i vår värld, där vi under tre dagar samlas och firar våra intressen.

I år väntar ett äventyr. På vem? Det återstår att se. Kanske är det du. Oavsett vad, är det bäst att göra sig redo. Man vet aldrig vad som väntar.

Ta på dig manteln, damma av rustningen, putsa skölden och fixa packningen.

Vi ses i Göteborg!

Sveriges peppigaste konvent

ConFusion är konventet i Göteborg för dig som älskar anime, cosplay och gaming. I oktober är vi tillbaka till Världskulturmuseet för att träffa nya och gamla vänner, nörda loss med spel och cosplay, och ha det mysigt tillsammans. Under tre dagar kommer vi köra massvis med aktiviteter, föreläsningar och workshops, meetups för olika fandoms, och givetvis tävlingar av olika slag.

Vi är ett drog- och alkoholfritt evenemang för barn, ungdomar och unga vuxna.

När, Var & Hur

Den 6-8 oktober

Fredag 12.00 – 01.00
Lördag 11.00 – 01.00
Söndag 11.00 – 17.00

Världskulturmuseet

Södra vägen 54
Göteborg

Närmsta hållplats: Korsvägen

Biljetter

Försäljning sker via Kippu.

Köp din biljett här

Engagera dig!

Vill du vara med och skapa ConFusion? Vi söker dig som vill vara med och göra vårt konvent så bra som möjligt. Oavsett om du vill engagera dig som arrangör eller funktionär är du välkommen att ansöka.

Du hittar all information och gör ansökan via vårt personalsystem Glenn. Vill du kontakta ConFusion direkt, hittar du uppgifter nedan.

 

Kontakta oss

Allmänna frågor

kundtjanst@confusion.nu

Evenemangsamordnare

event@confusion.nu

Våra samarbetspartners