Föreningen ConFusion

ConFusion är, enligt oss, Sveriges peppigaste förening! Vi arbetar ideellt för att arrangera de bästa eventen för att främja utövandet av våra nördiga intressen och skapa tillfällen för oss alla att träffas igen och igen!

Föreningen bildades 2010 och det första konventet arrangerades för 800 besökare på Världskulturmuseet januari 2011 i samarbete med museets dåvarande utställning Kimono-Fusion. Sen dess har föreningen växt för varje år och våra medlemmar är spridda över hela landet.

Kultur på en ny nivå

Vi vill att människor med gemensamma intressen ska få möjlighet att hitta varandra och utöva  sina intressen tillsammans. Därför arbetar vi för att skapa större plats för östasiatisk populärkultur genom att anordna coola event på just temat.

Vi arbetar hårt för att skapa en kul och inspirerande miljö för alla, det spelar ingen roll vem du är. Vi tror på jämlikhet, respekt och öppenhet, därför deltar vi årligen i både Science Fiction Bokhandels Geek-pride parad och West prides regnbågsparad för möjligheten att tillsammans visa vad vi gillar och vad vi står för.

ASIATISK POPULÄRKULTUR

ConFusion är Göteborgs största evenemangssatsning inom östasiatisk populärkultur, någonsin. Vi är en ideell förening som arrangerar konvent för att främja utövande av spel- och östasiatisk kultur, rent nörderi helt enkelt, för det är sånt vi gillar!

En mötesplats där alla är välkomna

Vi vill att människor med gemensamma intressen ska få möjlighet att hitta varandra och utöva sina intressen tillsammans. Därför arbetar vi för att skapa större plats för östasiatisk populärkultur genom att anordna coola event på just temat!

ENGAGERA DIG

Jobba med konvent?

Inför varje års konvent söker vi nya arrangörer och funkisar. Vill du vara med och planera konventets olika delar? Eller föredrar du att vara jobba under själva konventet och träffa massa nya vänner? Det finns alltid rum för dig som vill hjälpa till att göra våra konvent.

Är du nyfiken över vad som finns att göra? Spana in vår personalsystem Glenn. Där hittar du alla områden med beskrivningar, tillgängliga positioner och kontaktuppgifter till arrangörer.

ConFusion 2022

Världskulturmuseet